Mepal maakt gebruik van cookies om o.a. advertenties te kunnen vertonen en om uw gebruikservaring op de website te verbeteren.

Door gebruik te blijven maken van onze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie kunt u vinden in onze cookie policy.

  • Gratis verzending vanaf €35,-
  • Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht van retour
  • 2 jaar product garantie
nl
de
fr
en
  •  
  • Mepal
  • Privacy statement

Privacy statement

Je gegevens in veilige handen

Op deze pagina vind je alle informatie over de gegevens die we verzamelen als je onze website gebruikt. Je vindt hier ook waarom we die gegevens verzamelen en wat jou rechten als gebruiker zijn.

Mepal draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We gebruiken je gegevens om je bestelling zo snel en gemakkelijk mogen te laten verlopen en je, als je hiervoor gekozen hebt, op de hoogte te brengen van aanbiedingen en nieuws van Mepal. Wij verkopen of verstrekken jouw gegevens niet aan derden en stellen deze uitsluitend ter beschikking aan derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Hierbij kun je denken aan onder andere onze vervoerders.

Welke gegevens verzamelen we:

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, het contactformulier invult of je aanmeldt voor de nieuwsbrief verzamelen we een aantal gegevens van je. Je gegevens worden op een secure server bewaart en via een beveiligde verbinding (SSL) verzonden.

Persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken:

  • Je voor- en achternaam
  • Je adresgegevens
  • Je telefoonnummer
  • Je e-mailadres
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt in je correspondentie en / of telefonisch contact

Wanneer je een e-mail of ander bericht naar ons verzendt kunnen wij deze berichten bewaren. Wanneer je meedoet aan een actie of prijsvraag gebruiken wij de door jou verstrekte gegevens alleen om de actie uit te voeren, de winnaar bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

Voor welke doelen verzamelen we je gegevens:

Hieronder kun je lezen voor welke doeleinden wij de informatie die je ons verstrekt gebruiken. We gebruiken de informatie niet voor andere doeleinden, tenzij we hiervoor vooraf toestemming van jou hebben gekregen.

  • Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten of producten die je hebt afgenomen.
  • Om je bestelling te kunnen leveren.
  • Om je via e-mail te informeren over de voortgang van je bestelling.
  • Om je extra informatie over een door jou gekocht product te verstrekken. Hiervoor kun je je altijd afmelden via de link onderaan de mail.
  • Om nieuwsbrieven te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld. Hiervoor kun je je altijd afmelden via de link onderaan de mail.
  • Om meer inzicht te krijgen in het gebruik van onze website. Dit doen we alleen met jouw toestemming.


Inzage in je gegevens

Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Mepal over jou heeft vastgelegd, of wanneer je je gegevens wilt wijzigen, laten verwijderen of afschermen, kun je per mail contact opnemen met Mepal via klantenservice@mepal.com. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken, weten welke  persoonsgegevens we omtrent jou hebben verwerkt en of we aan een verzoek tot verwijdering, wijziging of afscherming kunnen voldoen.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging van je gegevens

Ter beveiliging van je persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Al je persoonsgegevens worden op secure servers opgeslagen in Nederland.
  • Al je persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden, dit is te herkennen aan ‘https’ in de adresbalk en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van Mepal bv die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw persoonsgegevens.


Nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jou opgegeven gegevens om onze nieuwsbrief naar je te versturen. Na inschrijving kun je je te allen tijden afmelden voor het ontvangen van deze nieuwsbrief door een e-mail te sturen aan klantenservice@mepal.com of door de afmeldlink in de nieuwsbrief te gebruiken. 

Integratie van de Trusted Shops Trustbadge

Om ons Trusted Shops-keurmerk, de eventueel verzamelde beoordelingen en het productaanbod van Trusted Shops na een bestelling te kunnen tonen, is op deze webpagina de Trusted Shops Trustbadge geïntegreerd.

Na afweging van onze verschillende belangen, beschermt dit de legitieme heersende belangen voor optimale marketing van ons aanbod. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een product van TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland. Wanneer een Trustbadge wordt opgevraagd slaat de webserver automatisch een zogenaamde server-logfile op waarin je verzoek met bijvoorbeeld jouw IP-adres, de datum en tijd van het verzoek, de verzonden hoeveelheid gegevens en de naam van de internetprovider (toegangsgegevens) wordt gedocumenteerd. Deze toegangsgegevens worden niet verwerkt en uiterlijk 7 dagen na je laatste bezoek aan de pagina automatisch overschreven. Andere persoonsgerelateerde gegevens worden uitsluitend aan Trusted Shops doorgegeven wanneer je na het plaatsen van een bestelling ervoor kiest om de Trusted Shops-producten te gebruiken of al bent aangemeld voor het gebruik daarvan. In dat geval geldt de tussen jouw en Trusted Shops contractuele overeenkomst.

Contactgevens Mepal bv

Heb je vragen over ons privacybeleid of wil je om andere zaken contact met ons opnemen, vind je hieronder onze bedrijfs- en contactgegevens.

Mepal BV
Aalsvoort 101
7241 MB Lochem

Postadres:
Mepal BV
Postbus 227
7240 AE Lochem

E-mail: klantenservice@mepal.com

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.