• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Gratis verzending bij aankoop van een gepersonaliseerd product

Awards

Al ruim 70 jaar ontwerpt Mepal toekomstige klassiekers. Super handige, kwalitatieve oplossingen voor onvergetelijke herinneringen. Deze slimme producten voor dagelijks gebruik worden ook gewaardeerd door (inter)nationale vakjury’s op het gebied van design en functionaliteit. Met trots presenteren we de productdesigns die onderscheiden zijn met (internationale) awards:  

Isoleerfles flip-up

Isoleerfles flip-up

Mepal wint IF Design award 2022 voor de Campus Isoleerfles flip-up. De isoleer flip-up fles wordt met name wordt met name geroemd vanwege het onderscheidend vermogen en de impact. De flip-up isoleerfles heeft een inhoud van 350 ml en houdt drinken de hele dag lekker koel.

Lees meer
360º Oefenbeker Mepal Mio

360º Oefenbeker Mepal Mio

Mepal wint IF Design award 2022 voor de 360º Oefenbeker en is daarmee het tweede product uit de Mepal Mio collectie dat in de prijzen valt.  Uit het juryrapport blijkt dat de 360º oefenbeker hoog scoort op vorm, functie en idee. De oefenbeker is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden, die zelf leren drinken.

Lees meer
03 - isoleerbeker

Mepal wint twee design awards voor de Isoleerbeker Ellipse

De isoleerbeker Ellipse wint in 2021 zowel een prestigieuze Red Dot Award in de categorie Best of the Best als een iF Design Award. De prijswinnende isoleerbeker Ellipse wordt opgenomen in de collectie van het Red Dot Design Museum in het Duitse Essen, een van de belangrijkste musea ter wereld op het gebied van modern design.

Lees meer
03 - antilekbeker

Mepal wint de IF Design award voor de antilekbeker

De Mepal Mio antilekbeker, onderdeel van de baby- en peutercollectie Mepal Mio, valt in 2021 in de prijzen met een iF Design Award. Uit het juryrapport blijkt dat de antilekbeker hoog scoort op vorm, functie en idee. Wat de ontwerpen van Mepal kenmerkt? De combinatie van tijdloze vormgeving, kleur en materiaalkeuze.

Lees meer
03 - bloom

Mepal wint twee design awards voor het Bloom servies

Het Bloom buitenservies van Mepal wint in 2020 internationaal de Red Dot Award en iF Design Award. Dit buitenservies is zo stijlvol dat je het stiekem ook binnenshuis wilt gebruiken. Dat is precies wat Mepal heeft bereikt met de nieuwe Bloom-collectie. Het servies heeft een unieke, gespikkelde, matte afwerking, geïnspireerd op kiezelstenen.

03 - fruit en veggie

Mepal wint twee design awards voor de Fruit-& Veggiepot Ellipse

In 2020 wint de Fruit- & veggiepot Ellipse van Mepal internationaal de Red Dot Award en IF design award. Volgens de juryleden was meer groente en fruit eten was nog nooit zo makkelijk. De fruit- & veggiepot is speciaal ontworpen om je groenten of fruit ter plaatse te wassen. Geniet van heerlijke verse aardbeien of tomaatjes als tussendoortje in de namiddag in de trein...

03 - lunchpot

Mepal wint twee design awards voor de Lunchpot Ellipse

In 2018 wint de lunchpot Ellipse zowel de pro-K Award als de iF Design Award! Met de lunchpot heeft Mepal een nieuw product ontworpen waarbij het onderweg genieten van eten voorop staat. Tijdens de prijsonderscheiding lichtte de jury dat ze bij de lunchpot overtuigd zijn door innovatie, design en functionaliteit.

03 - cirqula award

Mepal wint pro-k award voor de Multikom Cirqula

Multikom Cirqula van Mepal wint in 2018 de pro-k award. De Cirqula-serie biedt nieuwe dimensies in de functionaliteit van bewaardozen en serveerschalen. Met zijn uitgebreide ‚circle of use‘ zijn de Cirqula multikommen echte alleskunners. 

Even ter controle: Ben je op de juiste website?