• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Verzendkosten en levertijd

Verzendkosten

De verzendkosten binnen België zijn €3,95 per bestelling. Vanaf €40,- vervallen de verzendkosten en is je verzending gratis.

Wanneer je alleen onderdelen bestelt die door de brievenbus passen, bedragen de verzendkosten €1,-. Dit is een vast bedrag, ongeacht het aantal onderdelen per bestelling.

Verzend- & levertijd

De levertijd van zowel producten uit het standaard assortiment als zelf ontworpen producten is momenteel ca. 2-4 werkdagen.

Wanneer jouw bestelling verstuurd wordt ontvang je van ons een mail met een Track & Trace-code, waarmee jij jouw zending kunt volgen.
Je bestelling wordt na verzending meestal de volgende dag geleverd. Voor de bezorging van jouw bestelling werken wij samen met DHL. Samen streven wij ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Bestel je alleen losse onderdelen die door de brievenbus passen, dan versturen wij deze per post. Bezorging van postzendingen naar België duurt momenteel gemiddeld 10 werkdagen. 

Tijdens Nederlandse feestdagen zijn wij gesloten en kan de levering iets langer duren. Zie onze afwijkende openingstijden voor meer informatie.

Klimaatneutraal verzonden via DHL Parcel

Alle bestellingen die we via DHL naar je versturen worden klimaatneutraal verzonden. DHL werkt namelijk hard aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Dit doen ze bijvoorbeeld door duurzaam te bouwen, grote vrachtwagens te laten rijden op HVO100 diesel en het elektrisch wagenpark steeds verder uit te breiden. DHL heeft als uiteindelijk doel om in 2050 haar uitstoot wereldwijd terug te brengen naar nul. 

Als ontvanger van een pakketje draag je ook gemakkelijk je steentje bij. Niet thuis? Pas dan het bezorgmoment of de –locatie aan in de Mijn DHL app. Zo staat de bezorger minder vaak voor een dichte deur, en worden er geen onnodige kilometers gemaakt. Ga je voor de meest groene bezorgoptie? Laat het pakket dan afleveren bij een DHL ServicePoint of op een afgesproken plek rondom het huis.

Niet thuis?

Wanneer je onverhoopt niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaart bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd.

Als de buren ook niet thuis zijn dan krijg je een kaart in de brievenbus met daarop een code. Met deze code kun je dezelfde dag nog via de website DHL bezorger gemist aangeven waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen. Je kunt dan kiezen uit verschillende dagen en tijdvakken (zowel overdag als 's avonds). DHL zal maximaal 4 pogingen doen om je pakket te bezorgen. Lukt het niet om het pakket te bezorgen? Dan wordt de bestelling naar ons teruggestuurd.

Tip! Ben je niet vaak thuis? Laat jouw bestelling dan afleveren op het werk, bij familie of bij kennissen!

Status van je bestelling

Je ontvangt per e-mail een verzendbevestiging wanneer je bestelling wordt verstuurd vanuit ons magazijn. Je kunt jouw zending op de website van DHL Parcel volgen met de zogenaamde track & trace code die in de verzendbevestiging staat vermeld. Let op: het kan enkele uren of uiterlijk tot de volgende werkdag duren, voordat de bestelling zichtbaar wordt in het track & trace systeem van DHL. Heb je alleen onderdelen besteld? Dan versturen wij deze met PostNL en ontvang je per e-mail bericht zodra wij jouw zending hebben verstuurd.

Bestelling afhalen

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen op te halen in ons magazijn. 

Even ter controle: Ben je op de juiste website?