• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Gratis verzending bij aankoop van een gepersonaliseerd product

mio header

Mepal Mio: lekker zelf doen!

Daar zit ‘ie dan. Je grootste trots én de grootste voedselcriticus van het gezin: jouw kleine koppige foodie. Ieder hapje wordt nauwkeurig bestudeerd, ieder slokje zorgvuldig beoordeeld. En bij alles klinkt het: zelf doen! Daarom is er nu Mepal Mio. Een hele collectie vol slimme drinkbekers, bordjes en bestek die leren eten en drinken leuk en vooral makkelijk maken.

Daarom Mepal Mio!

  • Speciaal voor eigenwijze dreumessen, peuters met pit, lekkere smulpapen, voor kleintjes die het lekker zelf willen doen.
  • Alle bekers, bordjes en bestek zijn oersterk en kunnen tegen een stootje.
  • Speciaal voor kinderhandjes ontworpen, zelf vasthouden dus!
  • Slimmigheidjes in de bekers en borden, voor zorgeloos leren eten en drinken.
  • Een complete lijn, waarmee je jouw kindje op ieder moment ondersteunt in zijn of haar ontwikkeling.
Voordelen mio
Mio splitsing

Voor de eerste hapjes

Lekker zelf doen! Met de borden en schalen uit de Mepal Mio-lijn kan het zorgeloos. Zo hebben de oefenlepels een fijne korte handgreep, zodat ook kleine knuistjes ze stevig vast kunnen houden. 

Al een stapje verder? Het Mepal Mio schaaltje is perfect voor ieder kind. En weet je wat zo fijn is? Alle schaaltjes en bestek zijn gemaakt van oersterk materiaal. Daar kan een broertje of zusje ook nog van genieten!

Uniek aan de schaaltjes: ze mogen in de microgolfoven. Even een stamppotje opwarmen is dus zo gepiept!

Bekijk de schaaltjes
Mio splitsing

Voor de eerste (en tweede) slokjes

Zelf leren drinken gaat vaak gepaard met flink geknoei. Daarom zijn al onze Mepal Mio drinkbekers lekvrij, wel zo fijn! Ondersteboven, op z'n zij... geen probleem. De Mepal Mio antilekbeker kan al gebruikt worden vanaf 6 maanden. Toe aan een volgende stap? Dan kies je voor de rietjesbeker of 360° oefenbeker, beide geschikt voor kindjes vanaf 9 maanden. 

De drinkbekers zijn allemaal zo ontwikkeld dat ze bijdragen aan een gezondere ontwikkeling van mond en gebit. Ook fijn; alle bekers uit de Mepal Mio-lijn zijn transparant, zodat goed te zien hoeveel je kindje al gedronken heeft. 

Meer over de Mepal Mio drinkoplossingen
Mepal Mio splitsing

Mepal Mio babyservies set

Eerste hapje, eerste smeertoet, eerste slokje (zélf gedaan): alle eerste keren zijn speciaal. Met het Mepal Mio babyservies kunnen zelfs de kleinsten onder ons zelf leren eten en drinken. De set bestaat uit een fijne antilekbeker, een oefenbord en een oefenlepel. Alle drie kunnen ze prima tegen een stootje en zijn ze lekker licht van gewicht.

Alle onderdelen van het babyservies zijn zo ontwikkeld dat juist kleine handjes er ook goed mee overweg kunnen. En is alles gebruikt? Dan gaat het zo de vaatwasser in. De set wordt mooi verpakt, waardoor het ook een ontzettend leuk kraamcadeautje is.

Bekijk de sets

Mepal Mio: voor elke nieuwe stap

mio-overzicht
Bekijk het kinderservies

Even ter controle: Ben je op de juiste website?