• Gratis verzending vanaf €40,-
 • 2 jaar productgarantie
 • 100% BPA-vrij
Menu

Alleen vandaag! €5 korting op je bestelling vanaf €30 met de code MPL5EURO 11u 49m 22s.

Terugsturen

Op deze pagina kun je een gratis retourlabel aanvragen voor het terugsturen van de artikelen. 

We willen graag dat je tevreden bent met onze producten. Is een product helaas toch niet wat je verwacht hebt en wil je het terugsturen? Geen enkel probleem, je kunt een artikel zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen aan ons terugsturen. Let op: eigen ontworpen producten kunnen wij helaas niet retour nemen.

Wat zijn de voorwaarden voor het terugsturen?

Je kunt een artikel zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen aan ons terugsturen. Artikelen dienen -indien redelijkerwijs mogelijk- in een stevige kartonnen verzenddoos te worden teruggestuurd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele verpakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Voor bestellingen op www.mepal.com gelden de volgende voorwaarden:

 • De zending vindt plaats binnen 30 dagen na aankoop
 • Artikelen zijn compleet en onbeschadigd
 • Artikelen zijn in orginele staat en niet in gebruik genomen
 • Artikelen zijn niet zelf ontworpen

Indien je een bestelling terugstuurt, die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, zal de bestelling helaas weer naar je teruggestuurd worden.

Bestelling gratis terugsturen

 1. Retour aanvragen

Heb je nog geen Mepal account? Vraag dan hier binnen 30 dagen je retour aan met het bestelnummer en de postcode. Met een Mepal account kan je inloggen en je retour aanmelden. Hierdoor is het aanvragen van je retour niet nodig.

Retour aanvragen

 1. Retour aanmelden

Open de bestelling die je wilt retouren en meld je retour aan. Kies het aantal producten dat je wilt retourneren en geef voor elk product een retourreden aan. Dit helpt ons bij het verwerken van de retouren.

 1. Pakket versturen

Print het DHL-label uit en plak deze op je pakket. Lever je pakket volgens de retourvoorwaarden in bij een DHL servicepunt.

Terugbetaling

Je hebt je artikelen aan ons teruggestuurd. Wanneer krijg je dan je geld terug? We leggen het je hieronder uit. 

 • De terugbetaling vindt altijd zo spoedig mogelijk plaats, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je gebruik hebt gemaakt van je herroepingsrecht. 
 • De terugbetaling wordt gedaan nadat we de zending hebben ontvangen en gecontroleerd. 
 • Zodra je retourzending is verwerkt ontvang je hiervan een e-mail. 
 • Als je de gehele bestelling aan ons terugstuurt storten wij ook de eventueel betaalde verzendkosten bij je bestelling terug. 
 • Als je slechts een deel van de bestelling terugstuurt krijg je verzendkosten niet teruggestort. 

De terugbetaling vindt altijd op dezelfde wijze plaats als je betaling. Let op: als je via PayPal betaald hebt kan het zijn dat het bedrag op je PayPal overzicht teruggestort wordt en niet direct op je bankrekening. Dit is een instelling die je eventueel bij PayPal kunt wijzigen. 

Even ter controle: Ben je op de juiste website?