• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Gratis verzending bij aankoop van een gepersonaliseerd product

Hoe bewaar je jouw voorraad?

Hoe bewaar je jouw voorraad in de Omnia bewaardozen?

Je favoriete pasta, rijst en kruiden, tot verse noten voor je ontbijt: in welk formaat bewaardoos kun je nou het beste je droge ingrediënten bewaren? Wij helpen je graag een handje! Lees het hieronder of doe de Keuzehulp. 

Droge pasta bewaren

Alle pasta's verzamelen! Wij geven een overzichtje van hoeveelheden pasta die in de verschillende maten bewaardozen passen. Bewaar droge pasta's het liefst droog en donker.

Droge pasta bewaren

Droge rijst en quinoa bewaren

Rijst is verkrijgbaar in diverse soorten en volumes. Veelvoorkomende hoeveelheden hebben we hier op een rijtje gezet. Bewaar rijst altijd op een donkere en droge plek.

Droge rijst en quinoa bewaren

Droge noedels en mie bewaren

Gek op de Oosterse keuken? Dan wil je vast graag weten waar je jouw noedels, mie en gebakken uitjes in kunt bewaren. Hier komt ons overzicht: 

Droge noedels en mie bewaren

Koffie bewaren

Koffie is er in zoveel soorten en maten. Koffie bewaar je het best koel en droog, in een lade of kast. Wil je koffie langer bewaren? Berg het dan op in vriezer.

Koffie bewaren

Suiker en meel bewaren

Gek op het bakken van taarten en koekjes? Een bewaardoos is dan ideaal voor het bewaren van meel, suiker en bakvormpjes. Welke maat je waarvoor kunt gebruiken laten we je graag zien: 

Suiker en meel bewaren

Muesli, cruesli of granola bewaren

Wat is jouw favoriete muesli, cruesli of ontbijtmix ook is; er is altijd een passende bewaardoos. Wij geven een overzichtje:

Muesli, cruesli of granola bewaren

Snacks en nootjes bewaren

Lekkere snacks, zoals nootjes, gedroogd fruit en zoute crackers wil je goed kunnen bewaren. Welke maat bewaardoos plaats biedt voor welk zoutje, lees je hier: 

Snacks en nootjes bewaren

Snoepjes bewaren

Ben jij een lekkere zoetekauw? Voor al jouw favoriete snoepjes is een passende voorraaddoos te vinden. Voor al jouw favoriete snoepjes is ook een passende bewaardoos te vinden. Een overzicht:

Snoepjes bewaren

Even ter controle: Ben je op de juiste website?