• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu
waterfles header

Kies jouw favoriete waterfles

Als het gaat om de gezondheid van jou en je kinderen, is het belangrijk om lekker veel water te drinken. Een makkelijke manier om meer water te drinken, is door altijd een hervulbare waterfles bij de hand te hebben. Niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook lekker duurzaam.

Mepal Vita waterfles

Waterfles Mepal Vita

Nog even je waterfles Mepal Vita vullen en in je tas. Toe aan wat extra smaak? Door de grote opening voeg je eenvoudig je favoriete fruit of kruiden toe aan je water. Klaar voor een nieuwe dag! Geen zorgen om de waardevolle spullen in je tas, want deze lekdichte waterfles is 100% betrouwbaar. De trendy fles is gemaakt in Nederland en volledig recyclebaar. Heb je niet genoeg aan 500 ml? Dan hebben we hem ook in 700 ml of 1000 ml. Boost je brein, blijf vitaal, beleef de waterfles Mepal Vita.

Bekijk de bento lunchbowl Mepal Vita
Ellipse waterfles

Waterfles Ellipse

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische waterfles? Dan is de Waterfles Ellipse een uitstekende keuze. Met zijn slanke ontwerp en handige lus draag je hem gemakkelijk aan je hand mee. Is 500 ml net even te weinig voor je? Er is ook een grote waterfles van 700 ml. Zeker weten dat jij overal je waterfles herkent? Voorzie hem dan van je naam of foto met onze handige ontwerptool!

Bekijk de waterfles Ellipse
Isoleer waterfles Ellipse

Isoleer waterfles Ellipse

Wil jij je water, zelfs op warme zomerdagen, koel houden in een thermosfles? Dan is een Isoleerfles de perfecte keuze. Deze waterflessen zijn ontworpen met dubbelwandige isolatie, waardoor je water urenlang koud blijft. Bovendien zijn ze er in een 300 ml, 500 ml en 900 ml. Wil je meer smaak aan je water? Voeg dan eens wat stukjes (bevroren) fruit zoals bessen of diverse kruiden toe. Zo ben je altijd gezond en fris onderweg!

Wil je eens iets anders mee dan kraanwater? In zowel de waterfles Ellipse als in de isoleerfles Ellipse neem je ook probleemloos bruiswater mee.

Bekijk de isoleerfles Ellipse
Justwater

Waterfles flip-up

De Waterfles Campus Flip-up is voorzien van een handig flip-up drinksysteem, waarmee zelfs de kleinste kinderhandjes overweg kunnen. Even de tuit omhoog duwen en drinken maar! De tuit is verbonden met een rietje en de fles is gegarandeerd lekvrij. Geef je graag iets te drinken met koolzuur mee? Haal het rietje dan even uit de drinkfles voor je kind.

Tip: ontwerp samen een unieke waterfles. Zo wordt meer water drinken wel heel makkelijk!

Bekijk de waterfles Campus Flip-up
campus waterfles

Pop-up waterfles Campus

Altijd onderweg? Neem dan de Waterfles Campus Pop-up mee. Een keer drukken en je kunt drinken. Klaar? Dan klik je het tuitje naar beneden zodat je de lekvrije drinkfles voor je kind lekvrij op kunt bergen in je rugtas of sporttas.

Bekijk de pop-up waterfles
bidon

Isoleerfles Flip-up

Geef je tijdens warme dagen graag iets kouds te drinken mee? In de isolatiefles Flip-up houdt je drinken tot wel 12 uur koud. Zo weet je zeker dat jouw kleine altijd cool blijft! De lekvrije drinkfles voor je kind is ideaal voor onderweg.

Bekijk de isoleerfles Flip-up
Bidon

Bidon Ellipse

Hardlopen, fietsen of tennis, de bidon is eigenlijk geschikt voor élke sport. Hij heeft een inhoud van 500 ml en hij is gemaakt van zacht materiaal zodat hij makkelijk is vast te houden, ook tijdens inspannende activiteiten. Kan hij wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan mag hij gewoon in de vaatwasser.

Bekijk de bidon

Even ter controle: Ben je op de juiste website?