• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

15% korting op gepersonaliseerde producten t/m 16 juni

  •  
  • Mepal
  • Hoe werkt het zelf ontwerpen van producten?

Hoe werkt het zelf ontwerpen van je Mepal product?

Je Mepal product helemaal zelf ontwerpen, dat is natuurlijk superleuk! Niet alleen voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Hoe het werkt leggen we hieronder uit:

Kies de kleuren van je Mepal product

Het personaliseren van je brooddoos of drinkbus begint natuurlijk bij het kiezen van de kleuren. Daarmee maak je ieder Mepal product uniek. In het venster “Kies de kleur” kan je kiezen uit verschillende onderdelen die je zelf een kleurtje kan geven. Kies voor elk onderdeel een gewenste kleur en je hebt een echte unieke drinkbus, brooddoos of hervulbare fles.

Kies je favoriete foto of afbeelding

Maak je product zo origineel mogelijk met je favoriete foto of afbeelding. Kies een eigen gemaakte foto of een afbeelding van je favoriete dier. In het venster “upload eigen afbeeldingen” is het mogelijk om een foto en/of afbeelding te uploaden.

Om het een beetje makkelijker te maken hebben wij alvast indelingen voor je gemaakt. In het venster “Kies de achtergrond indeling en afbeelding” is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Je kan zelf een afbeelding uploaden of kiezen uit onze ontwerpen.

Kan je geen keuze maken? Dat hoeft ook niet! Je kunt zoveel afbeeldingen toevoegen als je maar wilt. De afbeeldingen zijn makkelijk te verschuiven, draaien, vergroten of te verkleinen in de ontwerptool.

Schrijf je eigen tekst

Maak je Mepal product persoonlijk met een leuke tekst of naam. In het venster “Typ hier je tekst” kan je je eigen teksten schrijven. Je hebt keuze uit verschillende lettertypes en kleuren die het beste passen bij je eigen ontwerp.

Mocht je er, ook na deze uitleg, toch niet helemaal uitkomen? Neem dan gerust contact op via klantendienst@mepal.com.

Start met ontwerpen

Even ter controle: Ben je op de juiste website?