• Gratis verzending vanaf €35,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Moederdag actie: 15% korting op gepersonaliseerde producten

Lekker in balans met Mepal

De start van het nieuwe is hét moment om jouw voornemens om te zetten in haalbare acties. Ga jij voor gezonder eten? Meer orde in huis? Of wil je dit jaar wat meer bewegen? De duurzame bewaarproducten en handige on-the-go oplossingen van Mepal helpen je daarbij. Zo blijf jij het hele jaar lekker in balans.

Bereid in het weekend alvast maaltijden voor en eet de hele week lekker én gezond. Meal preppen wordt nog makkelijker met de kleurrijke multikom Cirqula. Voor echte trendsetters en kleurliefhebbers presenteert Mepal naast de vertrouwde Nordic tinten, nu vier uitgesproken Vivid kleuren. Kleuren die uitstekend aansluiten op de trends in de mode en het interieur. De multikommen zijn verkrijgbaar in rond of rechthoekig. Gebruik ze vanuit de diepvries, in de magnetron en serveer jouw favoriete maaltijd op tafel.

De Cirqula Vivid kleuren zijn verkrijgbaar vanaf april 2023.

De EasyClip is de nieuwste innovatie vershoudbox die voldoet aan alle wensen in de keuken. Met een klik is de vershouddoos lek- en luchtdicht afgesloten, is je koelkast georganiseerd en tover je binnen een handomdraai een verse maaltijd op tafel. Klik, klaar en bewaar! Deze topper in glas en kunststof doet het met gemak.

EasyClip is verkrijgbaar vanaf april 2023.

Elke dag een zelfgemaakte lunch mee naar school of werk. Er wordt volop gevarieerd met lekkere salades, yoghurt met vers fruit of een traditionele boterham. Broodtrommels, snackpotten en saladeboxes, Mepal heeft de bewaaroplossingen om te genieten onderweg. Komend jaar ga je stijlvol op pad met de vernieuwde collectie. Mepal combineert aardse en levendige kleuren met ton sur ton details.

De nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar vanaf april 2023.

Gezonde snoepers opgelet: meer groente en fruit eten word je wel héél makkelijk gemaakt. De fruit- & veggiepot is speciaal ontworpen om je fruit of groente ter plekke te wassen. Verse aardbeien prikken achter je computer of een vieruurtje van snoeptomaatjes in de trein... kom maar door met die vitamines! Een handig RVS vrokje wordt meegeleverd, zo kun jij overal genieten van een ideale snack.

De producten van Mepal kenmerken zich door hun tijdloze design en lange levensduur. Daarnaast helpen de producten jouw als gebruiker om duurzame keuzes te maken. Zoals het bewaren van restjes om verspilling tegen te gaan. Door het gebruik van lunchboxen en drinkproducten om wegwerpartikelen te verminderen. Bovendien produceren we zo veel mogelijk lokaal en werken we samen met sociale werkplaatsen. Duurzaamheid, dat doen we gewoon. Typisch Mepal.

Over Mepal

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt. Het Nederlands bedrijf bestaat in 2020 maar liefst 70 jaar. Vrijwel alle producten worden nog steeds in de Achterhoek gemaakt. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten.

Mepal. Voor altijd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seen something you like?
Meer info en/of beeldmateriaal nodig?

Contact
Mirthe Vercammen
mirthe@marnixandally.com
+32 498 10 44 14

MARNIX and ALLY HQ
Le Grellelei 5
2600 Antwerpen

Even ter controle: Ben je op de juiste website?