• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Moederdag actie: 15% korting op gepersonaliseerde producten

Zoek de warmte op met de isolerende collectie van Mepal

24.10.2022 -- Langzaam kleurt de natuur in oranje, rode en bruine tinten. De blaadjes vallen van de boom, de temperatuur daalt en het wordt steeds vroeger donker. Dit is de periode waarbij we spontaan zin hebben in comfortfood en waar we ons opwarmen aan heerlijke zelfgemaakte koffie en versgezette thee. Deze hartverwarmende drankjes neem je makkelijk mee in je eigen isoleerbeker en isoleerfles. En je favoriete comfortfood gerecht? Die neem je warm mee in je eigen isoleer lunchpot. Zelfgemaakt smaakt toch altijd het lekkerst!  

Warm tot de laatste druppel of hap

Trakteer jezelf onderweg of op je werk op een heerlijke havermelk cappuccino of een rijkgevulde pompoensoep. Neem al je favorieten makkelijk mee in de trendy isoleerflessen, mooie isoleerbekers en isoleerpotten, gemaakt van dubbelwandig, vacuüm geïsoleerd roestvrijstaal. Je warme gerechten en dranken blijven éxtra lang warm. De buitenkant blijft koel en droog, hoe warm of koud de inhoud ook is. Om vervelende situaties in je tas of in de auto te voorkomen, zijn de isoleerproducten 100% lekvrij. De producten zijn er in zes hippe kleuren die perfect bij jouw outfit passen en de door het fraaie design is elk product een mooi pronkstuk in je interieur.

Tip: om je te inspireren vind je hier een aantal heerlijke, hartverwarmende theerecepten. Ga jij voor een gemberthee met sinaasappel en kaneel of voor muntthee met een vleugje kaneel?

Intense smaakbeleving

Wist je dat smaak voor 95% wordt bepaald door wat we ruiken? Uniek aan de isoleerbeker van Mepal is dat de geur je tegemoet komt, zodra je de deksel opendraait. De beker zorgt daardoor voor een intense smaakbeleving. Tijdens het drinken blijft de deksel gewoon op de beker zitten. Wel zo handig! De isoleerbeker is een echte designtopper waar je mee gezien wilt worden, want de isoleerbeker is bekroond met een Red Dot Design award en is verkrijgbaar in twee verschillende formaten. De reisbeker van 275 ml is een handig formaat voor in je tas, past onder de meeste koffiemachines en houdt je drankje 30 minuten warm. De ideale beker tijdens een dagje weg en voor onderweg naar kantoor. De grotere isoleerbekers van 375 ml en 475 ml, zijn perfect voor een latte macchiatto of een cappuccino. Heb je jouw koffie/thee op? Het deksel kan eenvoudig uit elkaar worden gehaald zodat je hem goed kunt reinigen. Alle onderdelen mogen in de vaatwasser. De roestvrijstalen beker kun je het beste met de hand afwassen.

 

Warme lunch to go

Nu de herfst is begonnen, is het heerlijk om weer warme maaltijden te eten. Niet alleen tijdens het diner maar ook tijdens de lunch. Warm thuis alvast een havermout lunch of een soepje op en giet het in de isoleer lunchpot Ellipse. De zaden of croutons kun je in de deksel doen. In de dubbelwandige roestvrijstalen pot blijft je maaltijd tot lunchtijd warm (tot wel 6 à 8 uur). Erg makkelijk om mee te nemen en omdat de lunchpot 100% lekvrij is, voorkom je vervelende verrassingen onderweg. Wist je dat beide compartimenten hun eigen deksel hebben? Die kunnen op en van elkaar worden gehaald door een simpele twist.

Tip: jouw eten zo lang mogelijk warmhouden? Spoel de lunchpot voor het vullen met heet water.

Over Mepal

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt.

Het Nederlands bedrijf bestaat in 2020 maar liefst 70 jaar. Vrijwel alle producten worden nog steeds in de Achterhoek gemaakt. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten. Mepal. Voor altijd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seen something you like?
Meer info en/of beeldmateriaal nodig?

Contact
Mirthe Vercammen
mirthe@marnixandally.com
+32 498 10 44 14

MARNIX and ALLY HQ
Le Grellelei 5
2600 Antwerpen

Even ter controle: Ben je op de juiste website?