• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Moederdag actie: 15% korting op gepersonaliseerde producten

De allerleukste, duurzame Mepal cadeaus voor de feestdagen

24.11.2022 — De feestelijke decembermaand staat voor de deur en je hoofd zit vol ideeën met de mooiste cadeaus voor je kids, vrienden, vriendinnen, familie, kortom: al je geliefden. Dit jaar wil je ze niet zomaar een cadeautje geven. Je wilt ze verrassen met een cadeau waar ze echt iets aan hebben. Dan ben je bij Mepal aan het goede adres. De producten van Mepal bieden je veel gemak, zodat jij elke dag lekker van je leven kunt genieten. De slimme voorraaddozen, de multifunctionele serveerkommen en de kleurrijke lunchproducten zijn mooie duurzame cadeaus, waarmee je iedereen blij maakt.

Give it all

Voor de cadeauliefhebbers en de gulle gevers heeft Mepal speciale giftsets samengesteld. Dat maakt het geven toch een beetje makkelijker én voordeliger! De sets hebben namelijk een aantrekkelijke prijs. Geef vrienden die net verhuisd zijn de Modula giftset, met mooie voorraaddozen voor in de keukenla. Of je ouders de Cirqula giftset zodat ze makkelijk kunnen meal preppen.

Stijlvol opbergen en serveren

De bewaar- en serveerkom die je in je kast én op je stijlvolle kersttafel wilt hebben? Dat is de Cirqula multikom. Perfect voor op tafel tijdens de feestdagen én voor in de vriezer en magnetron. Zo kan je alle heerlijke gerechten vooraf voorbereiden en bewaren waardoor je tijdens de kerstdagen zelf volop kan genieten van waardevolle tijd met de familie. De Cirqula multikom is beschikbaar in het rond en rechthoekig, telkens in verschillende maten.

Naast de bestaande moderne kleuren (maar liefst acht), zijn deze kommen vanaf september ook te koop in Nordic Sage en Nordic Lilac. Een super leuke must-have om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Driving home for christmas

Kerstmuziek op de achtergrond, met z’n allen vol glam in de auto onderweg naar familie of vrienden. Tijdens deze rit is het fijn om een mooie isoleerbeker, isoleerfles of een isoleer lunchpot uit de Ellipse range bij je te hebben. Voor lekker warme koffie, thee of soep. Waar de stoere koffiebeker in titanium een chique uitstraling heeft, geeft de rose gold kleur de isoleerfles een warme, vrouwelijk touch & een subtiele glans. De isoleerproducten houden de inhoud lekker lang koud of warm. Een duurzaam en origineel cadeau voor onder de kerstboom, waar je het hele jaar door iets aan hebt!

Gezonde, duurzame voornemens

Start jij het nieuwe jaar graag met gezonde en duurzame voornemens? Mepal heeft een uitgebreide collectie met bento lunchboxen, de lunch- en snackpotten in verschillende maten en de mooiste kleuren. In deze producten neem je makkelijk gezonde snacks, salades, boterhammen en yoghurt mee. Alle lunchoplossingen zijn gegarandeerd lekvrij. Dus neem ze met een gerust gevoel mee in je tas. Na gebruik mogen ze in de vaatwasser en staan ze klaar om weer opnieuw gevuld te worden. Lekker bewust en duurzaam!

Voor de kleinsten

Zelf leren drinken is leuk en belangrijk voor de allerkleinsten. Voor je het weet is je baby veranderd in een kleine dreumes en met de producten van het Mepal Mio kinderservies kan hij of zij flink oefenen. De collectie bestaat uit verschillende slim ontworpen drinkbekers, onverwoestbare oefenborden en bestek in verschillende kleuren en designs. Na de succesvolle introductie van de Mepal schoolproducten met Little Dutch decors, is besloten om de samenwerking tussen de twee Nederlandse merken voort te zetten. Naast de nieuwe zomerse prints Flowers & Butterflies en Sailors op de producten van het Mepal Mio kinderservies komen ook de schoolproducten Campus op de markt met deze nieuwe designs. Mooie en duurzame cadeaus, waar je (aanstaande) papa’s en mama’s heel blij mee zal maken.

Over Mepal

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt. Het Nederlands bedrijf bestaat in 2020 maar liefst 70 jaar. Vrijwel alle producten worden nog steeds in de Achterhoek gemaakt. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten.

Mepal. Voor altijd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seen something you like?
Meer info en/of beeldmateriaal nodig?

Contact
Mirthe Vercammen
mirthe@marnixandally.com
+32 498 10 44 14

MARNIX and ALLY HQ
Le Grellelei 5
2600 Antwerpen

Even ter controle: Ben je op de juiste website?