• Gratis verzending vanaf €40,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Moederdag actie: 15% korting op gepersonaliseerde producten

Mepal voorziet perfecte picknick-en camping essentials om heel het jaar door te genieten

01.07.22 -- De kampeeravonturen zijn de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Waar we vroeger genoegen namen met een simpel grasveldje, willen we nu massaal thema kamperen in onze eigen hippe camper. De zon op je huid. Een rijk gedekte picknicktafel met oneindig veel lekkers, vrienden en familie bij elkaar.

Maak deze zomerse momenten met je geliefden nu volledig af met de verschillende serviezen van Mepal, denk bijvoorbeeld aan het kleurrijke Bloom servies met een aantrekkelijke matte finish. Daar zou
je het hele jaar door wel van willen eten. In een handomdraai tover je dankzij Mepal jouw camping- of picknicktafel om in een kleurrijke explosie om (h)eerlijk van te genieten. Bovendien kan het servies ook tegen een stootje. Niets staat nog in je weg om deze (na)zomer buiten te spenderen.

#1 Wave

Dat zijn zachte tinten die je doen verlangen naar een zwoele zomerse avond. Op de witte borden met kleurrijke rand ziet je verse pasta er nog smaakvoller uit. Het servies is gemaakt van robuust kunststof, lichtgewicht & daarnaast ook handig stapelbaar.

#2 Flow brush

Het perfecte servies voor jouw glamping avontuur. Het decor met zwarte stippen en strepen op een witte basis is geïnspireerd op Scandinavisch design. De collectie bestaat uit een plat bord, een diep bord, een schaaltje, mokken en een driedelige bestekset in de kleur wit of zwart.

#3 Basic

Ben jij een kampeerder in hart en nieren en trek jij er al jaren op uit? Dan is het basic servies waarschijnlijk een oude bekende van je. Dit servies is al 60 jaar in de collectie van Mepal en is nu beschikbaar in een heerlijk fris-groene pastelkleur. Weer helemaal van nu dus.

Naast de leuke Mepal serviezen, zoek je waarschijnlijk ook een oplossing om al het lekkers voor onderweg in mee te nemen

  • Als je op pad gaat is het altijd weer een uitdaging om drinken heerlijk koel te houden. De isoleerfles voor kids & volwassenen houdt het drankje tot wel 12 uur koud. De fles voor kids is voorzien van een handig flipup drinksysteem, waarmee zelfs de kleinste kinderhandjes overweg kunnen.
     
  • Voor je vers gesneden fruit & groentjes zijn de Mepal Conix schaaltjes De vorm van de schalen zijn zo ontwikkeld dat je ze eenvoudig in elkaar stapelt, ze daardoor makkelijk mee kunt nemen en bovendien zien ze er ook nog eens super mooi uit.
     
  • Als kers op de taart heeft Mepal een handige Ellipse bestekset voor onderweg. De set bestaat uit een mes, vork en lepel in een compacte kunststof houder. Het bestek is gemaakt van roestvrijstaal (RVS) en mag na gebruik gewoon in de vaatwasser.

O V E R  M E P A L 

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt. Het Nederlands bedrijf bestaat in 2020 maar liefst 70 jaar. Vrijwel alle producten worden nog steeds in de Achterhoek gemaakt. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten. Mepal. Voor altijd.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARNIX and ALLY

Seen something you like? 
Meer info en/of beeldmateriaal nodig?

Contact
Mirthe Vercammen
mirthe@marnixandally.com
0498 10 44 14

MARNIX and ALLY HQ
Le Grellelei 5
2600 Berchem

Even ter controle: Ben je op de juiste website?