• Gratis verzending vanaf €35,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Moederdag actie: 15% korting op gepersonaliseerde producten

Maak ruimte in je huis en hoofd dit voorjaar dankzij Mepal

Niets voelt zo lekker als thuiskomen in een opgeruimd en schoon huis. En nu de lente weer voor de deur staat, is het tijd voor de jaarlijkse voorjaarsschoonmaak. We begrijpen natuurlijk heel goed dat het wel erg veel gevraagd is om het hele huis in een keer aan te pakken. Bekijk het daarom eens kamer voor kamer of kastje voor kastje.

Het maakt niet uit of je maar tien minuten hebt om je ruimte een make-over te geven of dat je daar een heel weekend voor gereserveerd hebt. Geef alle probleemplekken in je huis een broodnodige opfrisbeurt met deze opbergtips van Mepal.
  

T I P  # 1 |  Organisatie in keukenlades

De keuken is een plek waar jij en je gezin veel tijd doorbrengen en waar veel spullen worden verzameld. Heb jij een rommellade in je keuken? Je weet wel, zo’n lade die je na het openen graag snel weer sluit omdat het uitpuilt met halfvolle pastadozen, zakjes marinade en opengescheurde broodbeleg verpakkingen. Hoogste tijd om orde te scheppen. Met de Modula bewaardozen van Mepal zie je door de transparante deksel in één oogopslag hoeveel voorraad je nog hebt en kan je je kasten en lades praktisch indelen.

    

T I P # 2 |  Dag rommelige voorraadkast of plank

Nog even die ene aanbieding meepakken en voor je het weet, heb je alles driedubbel in je kast staan. Een mens verzamelt heel wat in het leven en daar is een voorraadkast hét bewijs van!

Met de luchtdichte Omnia bewaardozen organiseer je jouw kast binnen een handomdraai. Of plaats ze op de plank in je keuken. De deksels zijn namelijk uitgevoerd in trendy tinten zoals Nordic Berry of Nordic Green, zo geven ze je keuken kleur.

Op deze manier staan de pasta, noten en granola meteen voor het grijpen en blijven ze lekker vers door de luchtdichte afsluiting van de deksel. De overige verpakkingen rangschik je in je voorraadkast, de maten zijn namelijk afgestemd op de inhoud van de verpakkingen van levensmiddelen.

T I P  # 3  |  Een koelkast om van te smullen

Wordt bij jou thuis geen restje weggegooid of ben jij een ster in meal preppen? Dan is jouw koelkast of vriezer vast ook regelmatig tot de nok toe gevuld. De nieuwste multikommen uit de Cirqula-serie hebben een rechthoekige vorm en daardoor kun je je vriezer en koelkast super efficiënt indelen.

Cirqula biedt één opbergoplossing voor al je eten. Je kunt er zowel droge etenswaren zoals rijst en pasta in bewaren als een overgebleven stukje quiche, een flinke pan tomatensoep of een overheerlijke couscous salade. De 6 formaten van de multikommen zijn op elkaar afgestemd, zodat je ze met deksel en al in elkaar kunt opbergen. Het deksel ben je dus voortaan nooit meer kwijt. Door de fijne kleurtjes en de mooie vorm serveer je jouw gerecht ook in deze kom op tafel.

T I P # 4  |  Tijd om te ontspannen en te genieten

Het gezegde luidt, een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dus na verrichte arbeid, is het goed om tijd voor jezelf te nemen. Even je hoofd opruimen gaat het lekkerst met een frisse wandeling door het bos of het park.

Neem een lekker slokje van het drankje uit je eigen waterfles en/of snoep een tomaatje uit de snackpot, zo geniet je volop van alles dat er om je heen gebeurt. En wanneer je dan thuis komt in je opgeruimde huis, ervaar je zeker weten dat fijne geluksgevoel!

TIP # 5  |  Doe maar duurzaam!

Wist je dat een goed opgeruimd huis ook enorm duurzaam is. De kans dat je een product over het hoofd ziet en daardoor over de houdbaarheidsdatum raakt is een stuk kleiner. Door restjes georganiseerd en luchtdicht te bewaren in je koelkast of vriezer voorkom je voedselverspilling. Nog een goede reden dus om aan de slag te gaan met jouw voorjaarsopruiming. Kies je voor de producten van Mepal, dan kies je voor producten die lokaal en sociaal geproduceerd worden. De Cirqula, Omnia en Modula bewaardozen van Mepal worden in Nederland geproduceerd en in elkaar gezet door sociale werkplaatsen én ook nog eens gemaakt van 100% recycleerbare kunststoffen.

Bij Mepal vinden ze het belangrijk om producten te maken waar mens én milieu blij van worden. Zo zorgen ze er samen met jou voor dat we nog heel lang van onze mooie wereld kunnen blijven genieten. Samen een beetje bewuster dus.

O V E R  M E P A L 

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt. Het Nederlands bedrijf bestaat in 2020 maar liefst 70 jaar. Vrijwel alle producten worden nog steeds in de Achterhoek gemaakt. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten. Mepal. Voor altijd.

---------------------------------------------------------------

MARNIX and ALLY

Seen something you like? 
Meer info en/of beeldmateriaal nodig?

Contact
Mirthe Vercammen
mirthe@marnixandally.com

 

Even ter controle: Ben je op de juiste website?