• Gratis verzending vanaf €35,-
  • 2 jaar productgarantie
  • 100% BPA-vrij
Menu

Moederdag actie: 15% korting op gepersonaliseerde producten

  •  
  • Mepal
  • Pers
  • Persberichten 2021
  • Mepal en Little Dutch slaan de handen in elkaar en introduceren dit voorjaar een unieke collectie

PERSBERICHT

Mepal en Little Dutch slaan de handen in elkaar en introduceren dit voorjaar een unieke collectie

Nederlandse merken Mepal en Little Dutch bundelen hun krachten en presenteren een nieuwe lunchset speciaal voor peuters en kleuters. De bekers van Mepal komen al meer dan 40 jaar voor op school. Nu brengt het merk een nieuwe collectie uit met de vrolijke prints van Little Dutch. De collectie bestaat uit een lunchbox, een drinkbeker en een drinkfles pop-up, beschikbaar in drie pittige motieven: Spring Flowers, Ocean en Little Goose. Het  bijpassend rugzakje van Little Dutch maakt de look compleet. De producten zijn los van elkaar verkrijgbaar en zijn de go-to op de speelplaats, creche, onderweg of tijdens die spannende, eerste schooldag. Met een goedgevulde rugzak voelt jouw kleintje zich meteen net zo groot als zijn oudere broer of zus. Hij is klaar om de wereld te ontdekken!

   

Voor kleine lekkerbekken

Springtouwen, in plassen stampen, dansen, schommelen, zandkastelen bouwen: jouw oogappel heeft elke dag flink wat energie nodig. Er is zoveel te leren en te ontdekken. Een gezonde lunch of tussendoortje is onmisbaar tijdens het spelen en als je samen even op pad gaat. Dankzij het speciale uitneembare bentobakje kan de lunchbox van Mepal in drie vakken worden verdeeld. Je krijgt er ook een handig vorkje bij. Vul een vakje bijvoorbeeld met wat stukjes fruit, en laat je kids – hopelijk – watertanden. Doordat de lunchbox goed afsluitbaar is, is het fruit ook na een paar uur nog fris en lekker. Of ga voor snacktomaatjes, aardbeien uit de moestuin, komkommer of worteltjes… Hmm! Dankzij de vakjes blijft de inhoud gescheiden, maar zit toch alles in één lunchbox. Gezond snacken was nog nooit zo leuk! 

Spelen maakt dorstig

Water is de belangrijkste dorstlesser voor peuters en kleuters, en al de nieuwe indrukken maken ze dorstiger dan ooit. Al beseffen die kleine wijsneusjes dat zelf nog niet altijd. Wil je het voor je kindje aantrekkelijker maken om doorheen de dag goed te drinken? Kies uit een van de toffe drinkbekers van Mepal in samenwerking met Little Dutch. De bekers zijn voorzien van schattige prints die vast in de smaak vallen. Wat denk je van een drinkbeker met vrolijke gansjes, kleurrijke bloemen of de magische onderwaterwereld in de zee? Naast water kun je de drinkbeker natuurlijk ook vullen met melk of fruitsap. De bekers zitten al sinds 1988 in de collectie van Mepal en zijn meteen de meest gebruikte bekers van België en Nederland. Ze kunnen tegen een stootje, zijn lekvrij en voor kinderhandjes makkelijk te openen en te sluiten. Ging jij vroeger ook naar school met een drinkbeker van Mepal? Je kinderen treden in jouw voetsporen!

Net als grote mensen

Stiekem is jouw peuter of kleuter zo fier als een pauw met zijn eigen drinkfles. Net als de grote mensen! Voor wie liever uit een tuitbeker drinkt, is er de drinkfles pop-up. Een superhandige fles voor onderweg én thuis, want drinken uit deze fles doe je met één druk op de knop. Even op de tuit drukken en de fles is weer dicht. De drinkfles is groter dan een drinkbeker zodat je kleintje niet tekortkomt. Vul ‘m met water of fruitsap, dan weet je zeker dat jouw spruit voldoende drinkt tijdens al die actieve momenten. Ook is de drinkfles voorzien van een handige lus, zodat kinderen de fles gemakkelijk vasthouden en altijd bij de hand hebben. Van de schommel in de tuin, naar de autootjes in de woonkamer. Na een drukke dag gaat de beker in de vaatwasser en hup, hij is klaar voor een nieuwe dag vol avonturen!

  

Twee Nederlandse merken die elkaar versterken

De producten van Mepal en Little Dutch zijn onmisbaar in het leven van opgroeiende kinderen. Denk aan de iconische drinkbeker en lunchbox van Mepal en het houten speelgoed van Little Dutch. Geen wonder dat ze nu hun krachten bundelen. Little Dutch is net als Mepal een reeds oud merk en beide ontwikkelen al jarenlang kwalitatief en hoogwaardige kinderproducten. Bovendien zien ze er heel mooi uit. De producten zijn vanaf maart verkrijgbaar bij zowel grote als kleine retailers en in de webshops van Mepal en Little Dutch

De nieuwe lunchset in samenwerking met Little Dutch is vanaf maart 2021 verkrijgbaar. Lunchbox incl. bentobakje en vorkje € 8,99, drinkbeker 300 ml € 8,99, drinkfles pop-up 400 ml € 9,99 (mepal.com). 

Over Little Dutch

Zoals de naam al aangeeft, is Little Dutch een Nederlands label voor de ‘kleintjes’. In de ruim tien jaar van het bestaan, heeft dit merk een breed scala aan producten gecreëerd met als doel het comfort en plezier te vergroten van zowel jonge kinderen, als dat van hun ouders. Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot accessoires, bij elk product is er veel zorg besteed aan het designkwaliteit en functionaliteit ervan. Daarbij hebben de Little Dutch producten een hoog ‘mix & match’-gehalte. De textielcollecties zijn onderling goed combineerbaar en het speelgoed en de accessoires erbij maken de styling van elke kinderkamer compleet. Kortom, de designs van het label zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend en leerzaam om mee te spelen. En bovendien zijn ze veilig in gebruik. Little Dutch makes you enjoy the little things!

Over Mepal

Mepal is een slim, handig en innovatief merk voor thuis en onderweg. De producten zijn te herkennen aan hun goed doordachte oplossingen, functionele en tijdloze uitstraling en eigentijds design. Mepal zorgt ervoor dat genieten op belangrijke momenten in het leven heel gemakkelijk wordt. Het Nederlands bedrijf bestaat in 2020 maar liefst 70 jaar. Vrijwel alle producten worden nog steeds in de Achterhoek gemaakt. Vanuit de thuisbasis Lochem gaan ze de hele wereld over, met de Benelux en Duitsland als belangrijkste markten. Mepal. Voor altijd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MARNIX and ALLY

 
Seen something you like? 

Meer info en/of beeldmateriaal nodig? 

 
 Contact

Mirthe Vercammen
mirthe@marnixandally.com

 

Even ter controle: Ben je op de juiste website?